Reitdiephaven

Reitdiephaven par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Reitdiephaven

sur robert wierenga

Reitdiephaven sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 52544
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Reitdiephaven is een kleurrijke nieuwe woonwijk aan het water in Groningen. De bont gekleurde huizen doen wel een beetje aan Curacao denken. Ik heb deze foto genomen aan het einde van een dag met mooie wolkenluchten die vanuit het noordwesten op me af kwamen. Door gebruik te maken van een hele lange sluitertijd van ruim 2 minuten lijkt de wolk het beeld in te exploderen, en is het water vervaagd tot een mooie waas.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres