Razend Riet

Razend Riet par l'artiste Ron Buist

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Razend Riet sur Ron Buist

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 53404
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
87

Description

Het eerste zonlicht schijnt over het Zuidlaardermeer. Een rietpol staat letterlijk in het zonnetje en zorgt met een warme kleur voor een boeiend contrast met de duidelijk koude omgeving.

En savoir plus sur Ron Buist

Ron Buist photo de profilSinds Ron in 2010 voor het eerst begon te werken met een spiegelreflexcamera is alles heel snel gegaan. Het fotografievirus had hem te pakken en liet hem niet meer los. Hij probeerde allerlei soorten fotografie en leerde allerlei technieken, om aan het einde van het jaar uiteindelijk te kiezen voor landschapsfotografie. De cursus landschapsfotografie die hij volgde versterkte de interesse alleen nog maar meer.In 2011 begonnen Ron's foto's de aandacht te trekken van anderen. Dit resulteerde in diverse publicaties, waaronder een poster voor een yogacursus en een foto verspreid over twee pagina's in het decembernummer van het fotografiemagazine Zoom.nl. Daarnaast is zijn werk ook terug te vinden in de Zoom.nl Showcase App voor de iPad. Op dit moment kan de stijl van Ron gekarakteriseerd worden als dromerige landschapsfotografie, maar of dat zo blijft is een open vraag, want hij blijft zich ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken.

Voir ses oeuvres