Paris

Paris par l'artiste Henk-Jan Knobbe

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Paris sur Henk-Jan Knobbe

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 3359
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
129

Description

Historical Paris

En savoir plus sur Henk-Jan Knobbe

Henk-Jan Knobbe photo de profilAl sinds de eerste dag dat ik een spiegelreflex camera in mijn bezit had, was ik verslaafd aan het schieten van foto?s. Naarmate ik verder ben gaan leren in de fotografie ben ik er ook steeds serieuzer mee bezig gegaan.

Maar wie ben ik dan? Ik ben Henk-Jan Knobbe, ik ben 21 jaar en woon in Zwolle. Ik studeer aan het Deltion College, en ben bezig met de opleiding Internationale Horeca Management. Nu is dit iets compleet anders dan de fotografie, maar het blijkt echter dat ik het in de praktijk heel mooi kan combineren! Sinds 11 april 2011 heb ik besloten om er een bedrijf van te maken, ik heb mij ingeschreven en ik ben druk bezig met het aannemen van opdrachten.

Voornamelijk richt ik mij op het schieten van product fotografie (binnen de horeca), maar sinds een tijd ben ik ook erg geïnteresseerd in "travel photography". Dit deel ik dan ook graag met anderen.

Voir ses oeuvres