Panorama Parijs met een knipoog

Panorama Parijs met een knipoog par l'artiste Teuni's Dreams of Reality

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

Panorama Parijs met een knipoog sur Teuni's Dreams of Reality

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 195335
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
149 livraison gratuite!

Description

Panorama van Parijs, samengesteld met diverse foto's tot één beeld in een zacht sepia kleur, met de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs. Onder andere de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Domes des Invalides en één van de mooiste bruggen de Pont Alexandre III.
De foto's van Parijs heb ik in 2012 gemaakt. Deze kleurenfoto's heb ik samengevoegd met een bewerkingsprogramma, omgezet in zwart-wit en wat extra sfeer meegegeven.
Het is ook mogelijk om hetzelfde werk in zacht sepia te bestellen.

En savoir plus sur Teuni's Dreams of Reality

Teuni's Dreams of Reality photo de profilIk ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Daarnaast maak ik digitale fantasiebeelden door meerdere opnames te combineren met behulp van beeldbewerkingssoftware. Op https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.

Voir ses oeuvres