Palingfuik in het Lauwersmeer

Palingfuik in het Lauwersmeer par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Palingfuik in het Lauwersmeer

sur robert wierenga

Palingfuik in het Lauwersmeer sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 81014
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
117

Description

Het Lauwersmeer is een prachtig natuurgebied op de grens van Groningen en Friesland. Vroeger had het gebied een open verbinding met de Waddenzee, maar tegenwoordig is het met een dijk afgebakend en daardoor een rustig vaargebied geworden. Deze palingfuik is vlak na zonsopkomst gefotografeerd. Een omzetting naar zwart-wit gaf het beeld de rustige uitstraling die ik die ochtend aan de waterkant ook ervoer.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres