Paars en rood

Paars en rood par l'artiste Bethina de Reus

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Paars en rood sur Bethina de Reus

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 479703
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
80

Description

Deze prachtbloem heb ik gemaakt op de hotplate met bijenwas. Gebruik gemaakt van spatels, sponzen en wasblokjes. Hangt deze binnenkort bij jou?

En savoir plus sur Bethina de Reus

Bethina de Reus photo de profilMijn naam is Bethina de Reus - van Emmen en mijn passie voor creativiteit is begonnen vanuit Crea-B. Mijn partner noemt mij 'B' en heeft destijds Crea-B bedacht. Nu ben ik verder gegaan onder de naam 'Atelier De IJsvogel', geef ik workshops en verkoop ik mijn eigen werk.

Altijd gedacht dat ik niet creatief was, dat zei ik ook altijd als mensen hier naar vroegen. In 2008 ben ik in therapie gegaan en durfde ik nog geen streep op papier te zetten als iemand anders er bij stond. Bang voor afwijzing en kritiek was hier de reden van. En nu? Nu is er geen stoppen meer aan. Ik verzin steeds nieuwe dingen en ben super nieuwsgierig aangelegd waardoor ik 'per ongeluk' dingen ontdek. Vrienden vragen ook wel eens voor de gein of mijn creatieve raderen wel eens stilstaan.

Encaustic Art is mijn grote liefde en heeft mij al door heel wat moeilijke momenten geholpen.

Mijn mooiste werken heb ik gescand. Wat zou ik het leuk vinden om bij u aan de muur te hangen!

Voir ses oeuvres