Oogcontract Struisvogel

Oogcontract Struisvogel par l'artiste Sandra Kuijpers

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Oogcontract Struisvogel

sur Sandra Kuijpers

Oogcontract Struisvogel sur Sandra Kuijpers

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 193715
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
95

Description

Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen. De struisvogel is een afrikaanse loopvogel. Deze is de zwaarste en grootste vogelsoort. Het lijf is bedekt met veren maar dit is geen dons. Die mannetjes kunnen tot 155 kg wegen en 2,75 hoog worden. de vrouwtjes iets lichter en kleiner. Het dier leeft in paren of in kleine groepen. Er kan een snelheid van 50 km per uur worden behaald en dat kan 30 minuten worden volgehouden.

Cette œuvre est offerte par Sandra Kuijpers

Sandra Kuijpers photo de profilIn mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verrassende maar krachtige foto's. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto's waar je adem even van stokt, foto's die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van het juiste licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto's met een wow factor creëren is dus mijn missie.
Als afgestudeerde fotograaf werk ik ook in opdracht. Heeft u vragen benader mij dan via mijn website: https://www.sandrakuijpers.nl

Voir ses oeuvres