Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort

Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort par l'artiste Manuel Speksnijder

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort

sur Manuel Speksnijder

Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort sur Manuel Speksnijder

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 269150
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
88

Description

De Onze Lieve Vrouwetoren is een kerktoren in Amersfoort. Het laatgotische bouwwerk is 98,33 meter hoog (gemeten tot aan de haan) en reikt hoog boven de binnenstad uit. Het is daarmee één van de meest in het oog springende monumenten in de stad en is op twee na de hoogste kerktoren in Nederland. De toren heeft de bijnaam "Lange Jan". Oorspronkelijk hoorde de toren bij een in de 18e eeuw verdwenen kerk. De foto is op zaterdag 2 juli 2016 geschoten vanaf de Nieuweweg. Op de voorgrond is de Langegracht zichtbaar.

Cette œuvre est offerte par Manuel Speksnijder

Manuel Speksnijder photo de profilHallo! Mijn naam is Manuel Speksnijder. Ik ben getrouwd met Corine en samen hebben we twee prachtige jongens. Beide jongens houden van fotografie. Ze vinden het leuk om voor de camera te staan maar er achter nog veel leuker. Mijn profielfoto is geschoten door mijn jongste zoon met de camera van mijn iPhone. We wonen in Amersfoort. Ik werk in de IT als Solution Architect en Manager Pre-Sales. Als ik niet op kantoor ben dan vind je me op de golfbaan of met mijn Canon camera. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met mijn foto's.

Voir ses oeuvres