Natte voeten

Natte voeten par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Natte voeten

sur robert wierenga

Natte voeten sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 52546
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

De waddenzee is een uniek stukje Nederland. Het is een van de meest dynamische ecosystemen ter wereld, waar een uitbundig planten- en dierenleven zich helemaal aan de invloeden van het tij heeft aangepast. Deze foto heb ik gemaakt aan het einde van een dag met prachtige buienluchten die vanuit het noordwesten over kwamen. Dit groepje schapen stond in het ondiepe water van de kwelder, vlak achter de dijk. Gelukkig waren ze nieuwsgierig wat ik aan het doen was, want ze bleven rustig even staan kijken. Genoeg tijd voor mij om deze opname te maken.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres