Muziekkoepel Noorderplantsoen

Muziekkoepel Noorderplantsoen par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Muziekkoepel Noorderplantsoen

sur robert wierenga

Muziekkoepel Noorderplantsoen sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 55304
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Ik woon in Groningen, aan het mooie Noorderplantsoen. Dat is dus zo'n beetje mijn voortuin, en ik kom er dan ook vaak. De muziekkoepel is een markant bouwsel, onderaan de voet van de grootste heuvel in het plantsoen. Er worden soms muziekvoorstellingen gegeven, maar naar mijn smaak nog niet vaak genoeg. Ik heb deze foto in de herfst gemaakt, ruim na zonsondergang. De koepel is mooi uitgelicht, en dit warme licht heb ik gebalanceerd met het koele blauwe avondlicht. Ik flits niet vaak, maar hier heb ik een flitser gebruikt om de bladeren uit te lichten.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres