Muurhuizen Amersfoort

Muurhuizen Amersfoort par l'artiste Manuel Speksnijder

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Muurhuizen Amersfoort

sur Manuel Speksnijder

Muurhuizen Amersfoort sur Manuel Speksnijder

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 269140
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
88

Description

Tussen 1380 en 1451 werd in Amersfoort een nieuwe stadsmuur gebouwd, die de stad tot in de 19e eeuw ruimschoots heeft kunnen omsluiten en die deels behouden is. Nadat de oudste stadsmuur haar functie had verloren werd deze gebruikt om huizen tegenaan te bouwen, Muurhuizen. De foto is geschoten op zaterdag 2 juli 2016.

Cette œuvre est offerte par Manuel Speksnijder

Manuel Speksnijder photo de profilHallo! Mijn naam is Manuel Speksnijder. Ik ben getrouwd met Corine en samen hebben we twee prachtige jongens. Beide jongens houden van fotografie. Ze vinden het leuk om voor de camera te staan maar er achter nog veel leuker. Mijn profielfoto is geschoten door mijn jongste zoon met de camera van mijn iPhone. We wonen in Amersfoort. Ik werk in de IT als Solution Architect en Manager Pre-Sales. Als ik niet op kantoor ben dan vind je me op de golfbaan of met mijn Canon camera. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met mijn foto's.

Voir ses oeuvres