Moody Winter

Moody Winter par l'artiste Boris de Weijer

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Moody Winter sur Boris de Weijer

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 264584
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
83

Description

Een late namiddag in de uiterwaarden bij de Maas. De ondergaande zon tikt net de Spoorbrug aan bij Hedel. Het gemaaide maisveld ligt er al maandenlang onaangetast bij, wachtend op het voorjaar om opengereten te worden door het staal van de loonwerker met zijn ploeg. De weemoed van de Winter, wachtend op haar einde, hangt in de lucht.

En savoir plus sur Boris de Weijer

Boris de Weijer photo de profilGepassioneerd ben ik al meer dan 20 jaar bezig met natuurfotografie. Ik noem mijn werken ook wel 'Bevroren Momenten'. Wat ik het ene moment vastleg, kan het volgende moment alweer veranderd zijn. Dit is het mooie aan de natuur. Dynamisch, onvoorspelbaar en vooral adembenemend. Vaak tot in de kleine details. Een waterdruppel in een web kan even imponerend zijn als een dramatisch gekleurde lucht. De kunst is om het te zien! Ik hoop op mijn manier u als kijker te kunnen boeien met mijn registraties van deze mooie natuur. Veel kijkplezier, Boris de Weijer

Voir ses oeuvres