Momen silhouet bij zonsopkomst, Leuvenumse Bossen

Momen silhouet bij zonsopkomst, Leuvenumse Bossen par l'artiste Maurice Verschuur

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Momen silhouet bij zonsopkomst, Leuvenumse Bossen

sur Maurice Verschuur

Momen silhouet bij zonsopkomst, Leuvenumse Bossen sur Maurice Verschuur

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 113834
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
101

Description

Als je niet beter weet zou je denken dat dit op een soort Afrikaanse savanne is. Deze foto is echter gemaakt in de Leuvenumse Bossen in de buurt van Harderwijk. Door het tegenlicht van de zon zijn alleen de silhouetten van de bomen te zien wat een erg mooi contrast geeft.

Deze foto is gemaakt op de (hele) vroege ochtend van 17 september 2014. Harderwijk ligt voor mij (ik woon aan de kust in de buurt van Rotterdam) niet om de hoek. Een goede planning om op tijd te zijn was van belang. Het resultaat mag er zijn. Bekijk ook de andere foto's die ik op deze ochtend heb gemaakt.

Cette œuvre est offerte par Maurice Verschuur

Maurice Verschuur photo de profilFotografie is voor mij vrijheid. Eropuit trekken. Bijvoorbeeld de natuur of de stad in. Alles wat je nodig hebt is je camera, rugzak met alles erin en het belangrijkste: je creatieve en alerte 'state of mind'. Een deel van mijn foto's deel ik met trots via deze weg. Bestel deze prachtige platen op aluminium, canvas, Xpozer en meer.

Voir ses oeuvres