Mistige maandag | Rotterdam in de mist

Mistige maandag | Rotterdam in de mist par l'artiste Rob de Voogd / zzapback

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Mistige maandag | Rotterdam in de mist sur Rob de Voogd / zzapback

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 133555
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
121

Description

Maandag 19 januari 2015 hing er weer eens een prachtige sluier van mist over de Maas en Rotterdam. Sinds 22 oktober 2012 niet meer zulke mooie mistbanken in combinatie met de hoogbouw op de Kop van Zuid gezien.

Vanaf de Euromast duurde dit fenomeen zo'n 20 minuten (van 9:56 tot 10:18), waarna een witte muur van mist ontstond die tot aan de avond aanhield. en alles en iedereen aan het zicht onttrok. Gelukkig was ik met voorbedachte rade op tijd naar de Euromast vertrokken, en was ik de enige die daar de 20 fenomenale minuten kon vastleggen die dag. Helaas bleef ik daarna tot 15:00 uur wachten of de mist zou optrekken, wat dus niet gebeurde. Gelukkig had ik m'n foto's al, waaronder deze, een unieke serie beelden.

Dit shot is een panorama van 4 verticale shots, en daardoor nog steeds haarscherp op zeer groot formaat. Enjoy!

En savoir plus sur Rob de Voogd / zzapback

Rob de Voogd / zzapback photo de profilRob de Voogd: a passionate freelance photographer based in Rotterdam, Holland.Always on the hunt for (urban) landscapes and architecture, capturing it in a dynamic, dramatic, ultra wide angled manner.

Voir ses oeuvres