Merbabu Sunrise

Merbabu Sunrise par l'artiste Marc Arts

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Merbabu Sunrise

sur Marc Arts

Merbabu Sunrise sur Marc Arts

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 65159
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
95

Description

Zonsopgang boven de Merbabu en Telemoyo vulcanen op Java, Indonesie. Door de laag hangende ochtend mist in het dal is nog net de top van de Borobudur zichtbaar.

Ver voor zonsopgang ben ik naar een open plek in de heuvels gereden, niet al te ver van de Borobudur. Terwijl de lucht langzaam begon te kleuren zat ik te wachten in het natte gras.

Cette œuvre est offerte par Marc Arts

Marc Arts photo de profilZolang als ik me kan herinneren maak ik al fotos, het begon allemaal met een Agfa boxcamera toen ik nog op de lager school zat. Later werd deze vervangen door een spiegelreflex camera. In 2001 ondekte ik de digitale fotografie, in eerste instantie met een Canon compact camera, maar al snel deed ook hier de spiegel reflex zijn intrede.Vooral in het analoge tijdperk was het maken van fotos eigenlijk vooral bedoeld om vakanties vast te leggen. Pas toen ik de wereld ging ontdekken begon ik meer aandacht te besteden aan de fotos, in eerste instantie om vast te leggen waar ik was geweest, uiteindelijk kom je op plaatsen ver weg vaak maar een keer in je leven. De laatste jaren ben ik mij echter steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en werd de fotografie zelf een belangrijker onderdeel van mijn leven.Veel van mijn reizen heb ik gemaakt op de fiets. Fietsen geeft een andere blik op de omgeving waar je door heen trekt en je komt op plaatsen waar andere reizigers slechts een blik op kunnen werpen van achter het raam in de bus.Azie is mijn favoriete bestemming, maar ook landen als IJsland en de Verenigde Staten komen op mijn lijstje voor.

Voir ses oeuvres