Mega belle touche de fenouil

Mega belle touche de fenouil par l'artiste Henny Brouwers

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Mega belle touche de fenouil

sur Henny Brouwers

Mega belle touche de fenouil sur Henny Brouwers

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 180446
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
110

Description

Le fenouil est photographié tandis que l'eau tombe. La vitesse et son poids en font une belle projections d'eau. Underwater là pour voir des bulles. Fenouil a une réflexion à la surface de l'eau.

Cette œuvre est offerte par Henny Brouwers

Henny Brouwers photo de profil"Door mijn ervaring als gastheer binnen de horecabranche & als vakfotograaf, ben ik vooral geïnspireerd in het maken van culinaire foto's die er smaak- en sfeervol uitzien". Woonachtig in Sint-Oedenrode, gelegen in het mooie groene hart van Brabant, waar gastronomie vanzelfsprekend is, is het voor mij als specialist in foodfotografie, een uitdaging om de belevenis over te brengen in het beeld. Het volgen van de opleidingen aan de Fotovakschool te Boxtel, maakte mij zo gepassioneerd, dat ik in 2012 mijn eigen studio ben gestart onder de naam "Food-Image".Om mijn kwaliteiten te toetsen en te verhogen, heb ik me in 2012 aangemeld bij de MPN ( Master Photographers Network ) en heb ik in 2015 mijn titel 'Brons Master Photographer' behaald. Daarnaast ben ik met mijn bedrijf aangesloten bij Dupho ( Dutch Photographers ), beroepsorganisatie van fotografen. Voor mijn beelden maak ik gebruik van een Canon camera, daarnaast heb ik een technische camera aangeschaft die vooral bij culinaire fotografie wordt ingezet. Het voordeel van deze camera is dat deze een diagonale scherpte kan vastleggen.Bent u enthousiast over mijn stijl, maar heeft u specifieke wensen, dan mag u altijd even contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar op de volgende manieren : e-mail info@fotografiebrouwers.nl en mobiel 06 -12 27 83 95 en zoals de Brabanders zeggen : "Houdoe wôr" !

Voir ses oeuvres