Mastbos Breda 2.0

Mastbos Breda 2.0 par l'artiste Rob van der Teen

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Mastbos Breda 2.0

sur Rob van der Teen

Mastbos Breda 2.0 sur Rob van der Teen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 529418
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
92

Description

Le Mastbos Breda. Une des plus anciennes forêts de production des Pays-Bas. Cette belle pièce de la nature est un délice pour les amoureux de la nature. Le Mastbos de Breda servait autrefois à la production de mâts de navire. Le beau Mastbos servait aussi de terrain de chasse pour la "Heeren van Oranje".

Cette œuvre est offerte par Rob van der Teen

Rob van der Teen photo de profilNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Voir ses oeuvres