Magische vlucht van ganzen

Magische vlucht van ganzen par l'artiste Remco Van Daalen

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Magische vlucht van ganzen

sur Remco Van Daalen

Magische vlucht van ganzen sur Remco Van Daalen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 255206
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
95

Description

Dit is m'n allermooiste opname die ik tot nu toe gemaakt heb. De opname is gemaakt tijdens een mistige ochtend in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Door de mist ontstond er een magische sfeer. Ik stond op de hoogste berg in de AWD en zag deze ganzen overvliegen door de mistflarden en de opkomende zonnestralen. Onbetwist een foto die aan de muur moet hangen!

Cette œuvre est offerte par Remco Van Daalen

Remco Van Daalen photo de profilIk ben een gepassioneerd natuurfotograaf uit Zuid-Holland. Het genieten van de natuur komt voor mij altijd op de eerste plaats. Fotograferen is daarbij een erg leuke hobby die de mogelijkheid biedt unieke momenten vast te leggen en bij het zien van de foto's van na te genieten. Graag laat ik jullie mee genieten met de foto's die ik al gemaakt heb in de prachtige Nederlandse natuur! Heeft u werk van mij elders gezien, maar staat het hier niet op werkaandemuur, neem dan contact met mij op rvdaalenfotografie@gmail.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website: rvdaalenfotografie.nl

Voir ses oeuvres