Lower Antelope Canyon

Lower Antelope Canyon par l'artiste Nanouk el Gamal - Wijchers (Photonook)

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Lower Antelope Canyon sur Nanouk el Gamal - Wijchers (Photonook)

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 452649
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
112

Description

Deze ongelooflijke canyon is ontstaan door vele duizenden jaren van meedogenloze krachten van water en wind, welke het zandsteen
langzaam uitslijt en prachtige lijnen in het zandsteen heeft gevormd en zien we de patronen en vormen die we vandaag waarnemen.

Het licht in Upper Antelope Canyon veranderd voortdurend met het draaien van de zon en het licht dat door de muren wordt opgevangen.
Het continue bewegende licht weerkaatst tussen de smalle zandstenen muren en creëren van een schitterende weergave van kleur, licht en schaduw.

En savoir plus sur Nanouk el Gamal - Wijchers (Photonook)

Nanouk el Gamal - Wijchers (Photonook) photo de profilDoor de jaren heen hebben verschillende richtingen binnen de fotografie mij bezig gehouden waaronder concertfotografie, fine art nudes, cityscapes/architectuur en portretten. Maar landschappen zijn mijn grootste passie . De juiste compositie zien te vinden in combinatie met het juiste licht is een uitdaging. Maar als je de combinatie gevonden hebt is het resultaat soms verbluffend.

Voir ses oeuvres