Lieveheersbeestje op uitgedroogde bloem

Lieveheersbeestje op uitgedroogde bloem par l'artiste Sascha van Dam

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Lieveheersbeestje op uitgedroogde bloem sur Sascha van Dam

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 400730
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

Deze foto hangt mega groot aan mijn wand en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat hij fantastisch staat! Gemaakt met de macrolens en gekozen voor een zachte, pastelkleurige achtergrond. De bloem en het lieveheersbeestje spatten van de foto af. Het perspectief kan wat verwarrend zijn, omdat het lijkt alsof het beestje en de bloem van de zijkant zijn gefotografeerd. Maar deze foto is van bovenaf genomen, zodat het lijkt of de uitgedroogde bloem zweeft. Het lieveheersbeestje van de zijkant gezien geeft een mooi effect. De roodbruine achtergrond in combinatie met de limekleurige vlekken, geeft een spectaculair effect. Dat het lieveheersbeestje in het groene gedeelte valt komt het contrast ten goede. Het hart van de uitgedroogde bloem lijkt bij een bepaalde lichtinval van goud te zijn. U zult absoluut geen spijt krijgen van deze foto als aankoop, ik geniet er zelf nog dagelijks van!

En savoir plus sur Sascha van Dam

Sascha van Dam photo de profilMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Voir ses oeuvres