Le hamburger volant, deuxième partie.

Le hamburger volant, deuxième partie. par l'artiste Pieter van Roijen

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

Le hamburger volant, deuxième partie. sur Pieter van Roijen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 471590
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
106 livraison gratuite!

Description

Vous avez toujours voulu savoir comment fonctionne un hamburger? Pour les amateurs curieux parmi nous, vous pouvez maintenant voir cela sur votre mur tous les jours. Bon appétit

En savoir plus sur Pieter van Roijen

Pieter van Roijen photo de profilIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Voir ses oeuvres