Le colibri

Le colibri par l'artiste Wilfried van Dokkumburg

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Le colibri

sur Wilfried van Dokkumburg

Le colibri sur Wilfried van Dokkumburg

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 829443
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
96

Description

Grande illustration de divers colibris, de fleurs de la passion et d'une orchidée. Assiette au look vintage, raffiné et chic. Magnifique pour le mur.

Cette œuvre est offerte par Wilfried van Dokkumburg

Wilfried van Dokkumburg photo de profilIk ben Wilfried van Dokkumburg. In de jaren 80 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, in illustratie en typografie. Het tekenen, ontwerpen vormt een belangrijk deel van mijn leven. Ik zou niet zonder kunnen! Het is geweldig om via werkaandemuur mijn werk te kunnen verkopen. Abstract expressionisme, actie, beweging heeft vaak mijn interesse. Dit uit zich ook in mijn belangstelling en beoefening van sport, o. a. boksen...Om terug te komen op het werk, ook vele andere onderwerpen hebben mijn aandacht, bijvoorbeeld het tekenen van dieren. paarden. Er bestaan zelfs een paar boekjes van mijn hand. Kijk maar eens op https://www.vandokkumburg.nl. Aan het werk besteed ik altijd veel aandacht, het is een serieuze kwestie! Als u iets koopt wens ik u veel kijkplezier, geniet ervan. Vriendelijke Groet, Wilfried

Voir ses oeuvres