Lage Gouwe in Gouda in de avond

Lage Gouwe in Gouda in de avond par l'artiste Merijn van der Vliet

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Lage Gouwe in Gouda in de avond

sur Merijn van der Vliet

Lage Gouwe in Gouda in de avond sur Merijn van der Vliet

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 200987
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
125

Description

Lage Gouwe in Gouda in de avond.

De Gouwe is een hoofdstraat gelegen ter weerszijden van de gekanaliseerde rivier de Gouwe.

Gouda ligt bij de samenvloeiing van de rivieren de Gouwe en Hollandse IJssel. Mede dankzij de binnenvaart over deze rivieren groeide Gouda in de middeleeuwen uit tot een belangrijke stad. In 1272 kreeg de stad stadsrechten en aan het eind van de middeleeuwen was Gouda uitgegroeid tot de vijfde stad van Holland. In de binnenstad is nog altijd een groot aantal historische en monumentale gebouwen te vinden, waarvan het Stadhuis en de Sint-Janskerk waarschijnlijk de beroemdste zijn.

Deze foto is gemaakt op 12 maart 2016.

Cette œuvre est offerte par Merijn van der Vliet

Merijn van der Vliet photo de profilIn mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Voir ses oeuvres