Koninginnenpage op Klaverbloem

Koninginnenpage op Klaverbloem par l'artiste Remco Van Daalen

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Koninginnenpage op Klaverbloem sur Remco Van Daalen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 423783
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

Als je het mij vraagt de mooiste vlinder die er rondvliegt in Nederland. De prachtige Koninginnenpage. Ik had het geluk tijdens m'n vakantie in Limburg om deze tegen te komen. Helemaal blij natuurlijk om deze schitterende vlinder vast te leggen op een Klaverbloem.

En savoir plus sur Remco Van Daalen

Remco Van Daalen photo de profilIk ben een gepassioneerd natuurfotograaf uit Zuid-Holland. Het genieten van de natuur komt voor mij altijd op de eerste plaats. Fotograferen is daarbij een erg leuke hobby die de mogelijkheid biedt unieke momenten vast te leggen en bij het zien van de foto's van na te genieten. Graag laat ik jullie mee genieten met de foto's die ik al gemaakt heb in de prachtige Nederlandse natuur! Heeft u werk van mij elders gezien, maar staat het hier niet op werkaandemuur, neem dan contact met mij op rvdaalenfotografie@gmail.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website: rvdaalenfotografie.nl

Voir ses oeuvres