Koffie verkeerd

Koffie verkeerd par l'artiste Corina Scheepers-de Mooij

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Koffie verkeerd

sur Corina Scheepers-de Mooij

Koffie verkeerd sur Corina Scheepers-de Mooij

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 73425
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
132

Description

Voor deze creatie heb ik een door mij gemaakte foto van een kop en schotel als basisfoto gebruikt. Door deze foto op vele manieren te manipuleren, ben ik tot dit resultaat gekomen. Doordat ik veel verschillende basisfoto's gebruik, komen er veel verrassende creaties uit.

Cette œuvre est offerte par Corina Scheepers-de Mooij

Corina Scheepers-de Mooij photo de profilMijn naam is Corina Scheepers. Wat begon als een leuke bezigheid, is uitgegroeid tot een serieuze hobby. Zowel het fotograferen zelf als het bewerken van foto's doe ik met veel plezier.Enige tijd geleden is het idee ontstaan om met mijn zelfgemaakte foto's (vooral natuurfoto's) fotocreaties te gaan maken.
Via werk aan de muur wil ik mijn werk aan u voorstellen in de hoop dat deze bij u in de smaak zal vallen of dat u er in ieder geval met veel plezier naar kijkt.Doordat ik genoeg fotomateriaal heb, zal ik regelmatig nieuwe werken toevoegen. Ook bied ik via werk aan de muur een aantal van mijn foto's aan.

Voir ses oeuvres