Koeiendag

Koeiendag par l'artiste C.A. Maas

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Koeiendag

sur C.A. Maas

Koeiendag sur C.A. Maas

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 35974
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
87

Description

Deze nieuwsgierige dames waren zeer benieuwd wat of ik daar toch aan het doen was.....Nadat ik de foto genomen had, gunde ze me geen blik meer waardig en gingen weer hun gewone gangetje: gras eten, herkauwen en melk maken.....

Cette œuvre est offerte par C.A. Maas

C.A. Maas photo de profilIk ben een hobbyfotograaf en fotografeer alles, maar mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van stillevens. Door de stillevens met verschillende kleuren licht te fotograferen hoop ik een mooi en verrassend resultaat te verkrijgen!Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u de afdruk, in sommige gevallen, via een schuifregelaar groter of kleiner maken. Hierdoor verandert ook de prijs van het Canvasdoek, de Dibond of de (eventueel ingelijste) Poster!Veel plezier met het kijken en succes met misschien wel het uitzoeken van een "Werk aan de muur!"Om alles te zien moet u op de knop "Werken" drukken!Heeft u nog vragen.....Neem gerust contact op met mij via de mail!

Voir ses oeuvres