Kaart van Zevenaar abstract

Kaart van Zevenaar abstract par l'artiste Stef Verdonk

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Kaart van Zevenaar abstract sur Stef Verdonk

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 225924
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
104

Description

De gekleurde vlakken op de kaart zijn alle gebouwen van de stad Zevenaar. Elk decennium van de vorige eeuw heeft een aparte kleur. Blauw is het oudste, van voor 1900, en bruin/Oranje vlakken zijn het meest recent gebouwd. In de binnenstad zijn alle gebouwen die tegen elkaar staan gekleurd naar het oudste gebouw in de rij. Hierdoor is de oude binnenstad beter zichtbaar.

Op mijn youtube kanaal: De Kaartkunstenaar, staat een filmpje waarin dynamisch op de kaart de uitbreiding van Zevenaar wordt weergegeven.

De data van de gebouwen met het jaartal is afkomsting van het BAG, de basisregistratie van alle gebouwen en adressen in Nederland. De kaart zelf is gemaakt door middel van een combinatie van verschillende programmeermethodes en hij is afgewerkt met de hand in grafische bewerkings programmas. Naast deze kaart van Zevenaar zijn er ook kaarten van andere Nederlandse grote steden in deze collectie te vinden.

En savoir plus sur Stef Verdonk

Stef Verdonk photo de profilKaartenmaker, geografie enthousiast, GIS expert en allround creatieveling.

Voir ses oeuvres