Jantje

Jantje par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Jantje

sur robert wierenga

Jantje sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 81016
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
117

Description

Winterwelvaart is een leuk winterfestival in de stad Groningen. In de oude binnenstad meren oude beurt- en vissersboten af waarop je kunst, muziek en theater kunt bewonderen. De mooie schoenerbrik "Jantje" lag als blikvanger met mooi gehesen en verlichte zeilen vlakbij de brug waarvandaan deze foto is genomen. Het is een zogenaamde 'blue hour' foto, genomen in het diepe blauwe licht na zonsondergang.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres