Hollandsch huis

Hollandsch huis par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Hollandsch huis

sur robert wierenga

Hollandsch huis sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 55279
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Dit mooie typisch hollandse dijkhuisje staat op de IJsselmeerdijk in de buurt van Molkwerum, Friesland. Ik heb deze opname in de winter gemaakt, op een dag met prachtige buienluchten. Op de achtergrond nadert weer een nieuwe hoeveelheid neerslag, terwijl het huis door de ondergaande zon nog mooi uitgelicht wordt.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres