Hollands Trots

Hollands Trots par l'artiste Astrid Volten

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Hollands Trots sur Astrid Volten

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 466544
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

Hollands Trots

En savoir plus sur Astrid Volten

Astrid Volten photo de profilPassie
Mijn studie fotografie volgde ik aan de Fotovakschool in Amsterdam in 2005 t/m 2007. Daar, maar nog meer in de praktijk, leer je alle facetten van het vak kennen. Fotograferen was altijd een grote hobby van me, meegekregen van mijn vader die mij vaak vroeg om voor zijn camera te staan. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik mij hierin als zelfstandig vakfotografe kon doorontwikkelen. Het was, is en blijft mijn grote passie!
Hobby:
In mijn vrije tijd trek ik de natuur in om landschappen en natuurschoon te fotograferen. En daar zijn deze beelden het resultaat van. Na jaren alleen portretten te hebben geschoten ontdekte ik door een hele verdrietige periode wederom de natuur. De rust en het echte kijken is zo rustgevend en helend. Ik hou zo van wat dit ons als mens kan brengen. Schoonheid wat ons zomaar word gegeven, gratis en voor niets. Dit oog heb ik meegekregen van mijn lieve vader, die zo van de natuur hield en mij dit achteraf heeft meegegeven als troost. Ik ben een dankbaar mens.

Voir ses oeuvres