Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven

Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven par l'artiste Evert Buitendijk

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven

sur Evert Buitendijk

Het Drijvend Paviljoen Rotterdam Rijnhaven sur Evert Buitendijk

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 236221
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
95

Description

Het drijvend paviljoen is niet alleen bijzonder door de drijvende bollen op het water, maar ook klimaatbestendig, innovatief, duurzaam en flexibel. Het drijvend paviljoen is een pilot en katalysator voor drijvend bouwen in Rotterdam. Het paviljoen bestaat uit drie aan elkaar geschakelde bollen, waarvan de grootste een straal heeft van 12 meter. Het vloeroppervlak van het paviljoeneiland is ruim 46 bij 24 meter. Het ligt zeker tot 2019 in de Rijnhaven. De Rijnhaven is geschikt voor het paviljoen vanwege de beperkte golfslag. Daar komt bij dat er steeds minder binnenvaartschepen van de haven gebruik gaan maken. Bovendien is de Rijnhaven goed bereikbaar met het openbaar vervoer, ook over water.Het Drijvend Paviljoen is geheel of gedeeltelijk te huur voor het organiseren van seminars, exposities, workshops of presentaties op maat. Ook het auditorium en het binnen- als het buitenplein zijn onderdeel van deze drijvende hotspot binnen het Rotterdamse Stadshavensgebied.

Cette œuvre est offerte par Evert Buitendijk

Evert Buitendijk photo de profilI'm an photographer from Rotterdam the Netherlands interested in sports, events, HDR, landscape and architectural photography.

Voir ses oeuvres