Herfstkwelder de Hôn

Herfstkwelder de Hôn par l'artiste Remco de Vries

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Herfstkwelder de Hôn

sur Remco de Vries

Herfstkwelder de Hôn sur Remco de Vries

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 180729
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
85

Description

Eind september begint de Hôn op Ameland al wat herfstige trekjes te vertonen. Helemaal als het weer daar ook wat bij past met zo nu en dan een drupje regen. Op de foto is in het groot de kust te zien van het Friese vasteland met een garnalenkotter. De kwelder wordt beheerd door it Fryske Gea. Absoluut een aanrader.

Cette œuvre est offerte par Remco de Vries

Remco de Vries photo de profilBen opgegroeid op en aan het water in Fryslân en heb er ook mijn werk gevonden als redacteur/verslaggever voor de regionale publieke omroep Omrop Fryslân. Eerst alleen voor de radio, maar later ook voor tv en internet. Ik doe dat werk met extra aandacht voor de natuur en kom daardoor ook regelmatig op hele bijzondere plekken. Al van jongs af aan houd ik van het Wad en ben vooral veel aan de Friese kust te vinden. Wandel en vis al vanaf mijn 17'de elke zomer in Noorwegen en doe dat meestal alleen. De laatste vijftien jaar zit ik vrijwel uitsluitend in Finnmark; de meest noordelijke provincie. Wat ik daar doe en nog meer wat ik daar zie, heeft er voor gezorgd dat ik me serieus met landschapsfotografie ben bezig gaan houden. Het maken van foto's bleef al snel niet beperkt tot het hoge noorden en inmiddels schiet ik het merendeel gewoon hier. Sinds een aantal jaren werk ik ook professioneel met beeld. Dat doe ik onder andere als camjo (journalist met een videocamera). Daarnaast wordt ik ingehuurd om de foto's, video en tekst te leveren voor het Marboei project van het Friese tijdschrift de Moanne i.s.m. recreatieschap de Marrekrite. Kort samengevat; ik ben een fotograaf met een neus voor nieuws en een oog voor landschappelijk schoon.

Voir ses oeuvres