Harley-Davidson XR-750

Harley-Davidson XR-750 par l'artiste Michelle Peeters

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Harley-Davidson XR-750

sur Michelle Peeters

Harley-Davidson XR-750 sur Michelle Peeters

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 255372
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
110

Cette œuvre est offerte par Michelle Peeters

Michelle Peeters photo de profilMichelle Peeters (1965)

Rond mijn vijftiende ontstond mijn interesse in fotografie en film. In 1987 startte ik mijn loopbaan als ICT-specialist. Mijn vrije tijd werd echter besteed aan reizen, fotograferen en filmen. In 2006 won de fotografie het uiteindelijk. Ik volgde mijn opleiding aan de Fotovakschool en startte een eigen bedrijf, dat zich voornamelijk bezighoudt met het maken van fotoreportages. Mijn ICT-achtergrond komt me echter nog vaak van pas, o.a. bij het bewerken van foto?s in Photoshop, het bouwen van websites en het ontwerpen van flyers, huisstijlen en business cards (een steeds belangrijker wordend onderdeel van mijn portfolio).

Mijn opdrachten als freelance-fotograaf varieren van het maken van (groeps-)portretten tot school-, bruiloft-, produktfotografie en (reis-)reportages. Daarnaast geef en organiseer ik fotografie-workshops in binnen- en buitenland, teken ik levensverhalen op en maak ik fotomontages met beeldbewerkingsprogramma?s. Het is een erg afwisselend en ook enerverend vak waar de verveling niet snel zal toeslaan!

Voir ses oeuvres