Handelsbeurs Antwerpen

Handelsbeurs Antwerpen par l'artiste Jan Sluijter

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Handelsbeurs Antwerpen sur Jan Sluijter

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 186642
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
115

Description

Er zijn van die lokaties waar je al meerdere malen langs bent gelopen zonder te weten wat er voor geheimen achter de gevels schuilen. De Antwerpse Handelsbeurs is er zo één. Nadat de beurs zijn deuren sloot in 1997 werd het in 2000 op last van de brandweer voorgoed afgesloten. Sindsdien wacht deze toplocatie al 15 jaar op een nieuwe bestemming. Er lijkt licht aan de horizon. Als alles doorgaat opent hier in 2018 een hotel en congrescentrum. Deze foto's kun je dan nooit meer maken!!

En savoir plus sur Jan Sluijter

Jan Sluijter photo de profilIk maak foto’s die imago’s versterken. Van gebouwen, bedrijven, merken én mensen.
Wat vertellen gebouwen over de relatie met hun omgeving, de seizoenen, de mensen die erin wonen, werken of recreëren? Met mijn foto’s wil ik de verhalen onthullen die verscholen zitten achter de architectuur.

Details en grappige of handige oplossingen van de ontwerper zijn vaak beeldbepalend. Of het nu gaat om hypermoderne of klassieke architectuur, interieur of exterieur. Of juist om de overgang tussen binnen en buiten. Mijn foto’s doen recht aan de visie van de ontwerper. Ze accentueren de sfeer die gebruikers graag willen ervaren in de schil die hen omringt. Ik maak zichtbaar, voelbaar, hoe die schil optimaal gebruikt kan worden en tot zijn recht komt.
Ik verdiep me graag en volop in de geschiedenis van architectuur en vormgeving. In technische innovaties in mijn vak, maar vooral ook in mensen. Ik leg ze zó vast dat ze uitstralen op hun gemak te zijn. In hun werk, hun werkomgeving, op de plek waar ze hun vrije tijd doorbrengen.

Misschien mede dankzij mijn ervaring als human resource manager kan ik als fotograaf bijdragen aan zelfvertrouwen. Imago’s versterken – van gebouwen, bedrijven, merken én mensen. Mijn fotografie is maatwerk, dat waar mogelijk in overleg met de opdrachtgever zorgvuldig wordt voorbereid. In een kort gesprek krijgen we samen het beoogde doel en de sfeer meestal snel helder.

Voir ses oeuvres