Hagedis Tsjechie kop links

Hagedis Tsjechie kop links par l'artiste Sascha van Dam

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Hagedis Tsjechie kop links sur Sascha van Dam

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 400141
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

Het mooiste dat er is, een dier in zijn natuurlijke leefomgeving op de foto zetten!
Deze prachtige hagedis in Tsjechië was al een beetje opgewarmd, maar vond het prima om nog even voor de camera te gaan poseren. Eenmaal op temperatuur zijn ze vliegensvlug, dus het is zaak om ze te treffen als ze nog benaderbaar zijn. Ik had geluk; in de prachtige natuur van Zuid-West Bohemen trof ik dit prachtige exemplaar, een man hagedis. Met zijn felle kleur groen is het een prachtige verschijning. Het kopje scheef toont duidelijk de interactie tussen mij en het beestje. We waren allebei verbaasd om elkaar te treffen en vonden elkaar erg interessant. Ik heb gelukkig een aandenken, hij zal het met dat ene moment moeten doen. Wilt u ook genieten van mijn bijzondere ontmoeting met de Tsjechische hagedis? U kunt deze foto op diverse manieren laten afdrukken. Hopelijk gaat u er net zoveel plezier aan beleven als ik!

En savoir plus sur Sascha van Dam

Sascha van Dam photo de profilMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Voir ses oeuvres