Gruizig Grunn

Gruizig Grunn par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Gruizig Grunn

sur robert wierenga

Gruizig Grunn sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 52692
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

De Noorderhaven in Groningen is vlak bij mijn eigen huis in de buurt. De haven bevat een enigszins anarchistische verzameling woonboten, gelegen aan singels met oude pakhuizen en statige villa's. Ik vind het een mooi gebied wat echt bij Groningen hoort. Het is wel lastig te fotograferen omdat er nauwelijks een goed punt te vinden is waar vandaan je een goed overzicht over de hele haven hebt. Ik heb daarom de sfeer van de haven vastgelegd door me op een kleiner deel te richten en een paar boten vast te leggen met de oude panden op de achtergrond.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres