Graffiti onder de Nelson Mandelabrug in Arnhem

Graffiti onder de Nelson Mandelabrug in Arnhem par l'artiste Cynthia van der Brugge

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Graffiti onder de Nelson Mandelabrug in Arnhem sur Cynthia van der Brugge

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 475097
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
203

Description

Graffiti van het gezicht van een vrouw onder de Nelson Mandelabrug in Arnhem. Door de zuilen van de brug zie je alleen de ogen waardoor het lijkt of de persoon je bespioneert.

En savoir plus sur Cynthia van der Brugge

Cynthia van der Brugge photo de profilIk fotografeer sinds jaar en dag. Mijn oog staat nooit stil, er is altijd wel iets dat me treft. In mijn beelden zoek ik naar essentie en evenwicht, rust en verdieping.
Sinds 2015 werk ik aan een serie landschapsfoto’s, waarin ik telkens een spiegel heb geplaatst. Hierdoor ontstaat een extra beeld- en betekenislaag. De spiegels dienen letterlijk en figuurlijk ter reflectie. Ze dwingen me om goed te kijken en een eigen beeld te creëren. Ik heb inmiddels een scala aan spiegels in mijn achterbak. Het effect varieert, mede afhankelijk van de omgeving, van een eenvoudig beeldspel tot een magisch doorkijkje naar een andere wereld of de associatie met een hemellichaam. Thema’s als vergankelijkheid van de natuur en het perspectief op een lichtere wereld dienen zich aan.
Naast deze ‘slow photography’ fotografeer ik ook in andere genres, maar altijd met aandacht.

Voir ses oeuvres