Gorinchem rond Dalempoort

Gorinchem rond Dalempoort par l'artiste Jean-Paul Wagemakers

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Gorinchem rond Dalempoort sur Jean-Paul Wagemakers

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 226453
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
93

Description

Een panoramische blik op het natuurgebied aan de rand van Gorinchem. Je kijkt uit op de Dalempoort en molen De Hoop, die in de eerste avondschemering mooi worden verlicht. In de verte zie je nog net een stuk van de Beneden Merwede.

En savoir plus sur Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers photo de profilWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Voir ses oeuvres