Golden sunrise!

Golden sunrise! par l'artiste Sander van der Werf

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Golden sunrise!

sur Sander van der Werf

Golden sunrise! sur Sander van der Werf

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 68756
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
96

Description

Prachtige zonsopkomst op een mistige herfstochtend aan een slenk in natuurgebied 'De Onlanden'. Dit waterrijke natuurgebied ligt tussen de stad Groningen, het Leekstermeer en Peize. Het gebied is gecreëerd tijdens het project 'herinrichting Peize' en doet o.a. dienst als waterberging, maar het heeft ook een belangrijke recreatieve functie. De kanoroute langs een beleefpunt aan deze slenk is hier een voorbeeld van.

Cette œuvre est offerte par Sander van der Werf

Sander van der Werf photo de profilSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Voir ses oeuvres