Gevallen Vrijheidsbeeld ( uit bloemen)

Gevallen Vrijheidsbeeld ( uit bloemen) par l'artiste Tejo Coen

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Gevallen Vrijheidsbeeld ( uit bloemen)

sur Tejo Coen

Gevallen Vrijheidsbeeld ( uit bloemen) sur Tejo Coen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 166867
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
92

Description

De afbeelding van het vrijheidsbeeld van de USA is een fragment van een jaarlijkse bloemenstoet in Loenhout. De achtergrond is gefotografeerd in de Opaalkust , en de man op het bankje ergens in een park. Met deze compositie heb ik al verschillende aanvaardingen gehad in enkele belangrijke fotowedstrijden.

Cette œuvre est offerte par Tejo Coen

Tejo Coen photo de profilEen korte introductie over mezelf : 26-02-1944 geboren in Merksem/ Antwerpen en wonende in een gezin met twee jongere zusjes, nu getrouwd en vader van 5 kinderen en grootvader van 8 kleinkinderen. Ik woon in Brecht bij Antwerpen.Mijn eerste kennismaking met de fotografie was toen ik als 12 jarige knaap mee in de donkere kamer van mijn nonkel Theo een beetje kon helpen met het spoelen en drogen van zijn foto's . Hij was fotograaf van beroep en had een kleine studio en een nog kleinere donkere kamer. Vele jaren later had ik mijn eigen goed uitgeruste doka . Ondertussen ben ik natuurlijk ook overgeschakeld naar de digitale fotografie.Door zelf vele jaren actief aan sport te doen is dit mijn favoriet onderwerp geworden. Maar zoals je kan zien komen ook andere onderwerpen aan bod .Ik ben zeker niet bang van mijn foto?s nadien grondig te bewerken met verschillende beeldbewerkings programma?s. Photoshop CC aangevuld met Nik Software en Topaz labs zijn voor mij onmisbaar. Maar de finishing touch doe ik steeds met het doordrukken en tegenhouden van delen in mijn foto?s zoals in mijn goede oude doka periode. Ik hou er ook van om meerdere foto?s te combineren en een nieuw eindresultaat te creëren.Ik wens iedereen veel kijkplezier en indien je meer van mijn werk wil zien neem gerust een kijkje op https://www.tejocoen.wix.com/photography

Voir ses oeuvres