Enchanted Gardens te Arcen (Limburg)

Enchanted Gardens te Arcen (Limburg) par l'artiste Leo van Vliet

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Enchanted Gardens te Arcen (Limburg)

sur Leo van Vliet

Enchanted Gardens te Arcen (Limburg) sur Leo van Vliet

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 339860
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
88

Description

Sfeerfoto van het dynamische licht en geluidsevenement in de kasteeltuinen van Arcen (L) De foto toont een van de vele verlichte delen van de tuinen met spuitende fonteinen als blikvanger.

Cette œuvre est offerte par Leo van Vliet

Leo van Vliet photo de profilFotografie speelt al sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven wat uiteindelijk geresulteerd heeft in de oprichting van Focusview Fotografie nu zo'n zeven jaar geleden.

De naam Focusview Fotografie weerspiegelt de visie waar ik als fotograaf continu naar streef nl: doelgericht en geconcentreerd (= focus) werken naar het uiteindelijke (beeld)resultaat (= view). Het daaraan gekoppelde motto '...onderscheidend in kwaliteit' bevat de missie achter mijn intentie om te blijven investeren in het creëren van onderscheidende kwaliteit.

Activiteiten die mij positieve energie geven zijn: het overdragen van fotografiekennis en ervaring via o.a. cursussen, workshops en coachingstrajecten. Daarnaast behoort het realiseren van (bedrijfs)reportages, ICT & DTP solutions voor zowel particulieren als bedrijven tot de vaste kernactiviteiten.

Thema's die mij inspireren om te fotograferen zijn: Mensen op Straat, Architectuur, Creatieve Fotografie, Landschapsfotografie, Portretten en 'Schoonheid van verval'.

Voir ses oeuvres