Elephants in a vast landscape

Elephants in a vast landscape par l'artiste jowan iven

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

Elephants in a vast landscape sur jowan iven

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 280296
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
108 livraison gratuite!

Description

Jong olifantje met moeder op de grote wijde savanne. De regentijd nadert en de wolken pakken zich samen boven de vlakte. De twee eenzame olifanten benadrukken nog maar eens hoe zeer de stand van de afrikaanse olifanten onder druk staat door de stroperij.
Deze olifanten kunnen nog vrij rondlopen op de savanne van de Masai Mara, een beschermd gebied in Kenia, grenzend aan Tanzania.

En savoir plus sur jowan iven

jowan iven photo de profilPassie voor de natuur. Dat is wat ik met fotografie wil uitdrukken.Van landschap tot dierenleven en macro, alle onderwerpen hebben hun eigen charme. Wie goed om zich heen kijkt en de tijd neemt om dat in zich op te nemen leert iedere keer weer iets bij.Het beleven van de natuur en vastleggen doe ik graag op mijn eigen wijze en met respect voor die natuur.Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.vriendelijke groetJowan Iven

Voir ses oeuvres