Elephant calf at sunset

Elephant calf at sunset par l'artiste Lotje Hondius

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Elephant calf at sunset sur Lotje Hondius

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 343682
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

Als natuur gids had ik vaak het geluk om bijzondere momenten mee te maken in het natuur reservaat genaamd Sabi Sands in Zuid-Afrika. Bij dit moment had ik een kudde olifanten gevonden die zich niks aantrokken van onze aanwezigheid. Ik heb toen de jeep geparkeerd in de buurt van de kudde en de motor uitgezet. Dit deed ik ten eerste omdat olifanten niet houden van harde geluiden, maar ook om de klanten te laten genieten van de rust die je alleen maar kan vinden in het midden van de natuur omgeven door deze bijzonder mooie en intelligente beesten. Hierbij was een van de jonge olifanten druk bezig met oefenen om zijn slurf te gebruiken bij het breken van takken. In de slurf van een olifant zitten meer dan 400.000 spieren, dus voor jonge olifanten is het nog wel even oefenen hoe ze hun slurf kunnen gebruiken.

En savoir plus sur Lotje Hondius

Lotje Hondius photo de profilBeste mensen,
Bij deze wil ik jullie graag meer vertellen over mijzelf en mijn werk. Ik ben een fotograaf gevestigd in Nederland en fotografie speelt al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Over de jaren heen heb ik diverse onderwerpen voor de camera gehad; dieren, mensen, producten, landschap, etc. Mijn grootste passie is natuurfotografie. Ik hou ervan om natuurgebieden te ontdekken en de mooie momenten die ik mee maak vast te leggen.
Mijn liefde voor fotografie ontstond al op een jonge leeftijd. Ik was namelijk 8 jaar oud toen ik begon te fotograferen met mijn moeders analoge Olympus-camera. Ik wilde alles vastleggen en dit betekende veel rolletjes die ontwikkeld moesten worden. Mijn lievelingsonderwerp was toen ook al de natuur. Niet zo gek natuurlijk als je in Kenia woont en wildparken bij wijze van spreken om de hoek liggen. Na een bijzondere en gedenkwaardige jeugd in het buitenland zijn we in 1999 terug verhuisd naar Nederland.
Ik wilde mij graag verder ontwikkelen als fotograaf en ben eerst gestart met een opleiding bij de fotoacademie in 2006. Hierbij heb ik de basis beginselen van de fotografie geleerd.
In 2007 ben ik begonnen met mijn opleiding bij de Fotovakschool in Amsterdam. Een leuke en spannende tijd waar ik mij goed heb kunnen verdiepen in de diverse takken van fotografie. Daarna heb ik twee geweldige jaren als wildlife gids (field guide) gestudeerd en gewerkt in Zuid-Afrika en daar heb ik veel van mijn werk gemaakt die je nu ziet.

Voir ses oeuvres