Eindeloos

Eindeloos par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Eindeloos sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 50861
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Dit is een beeld van de steiger van het kleine veerbootje van Texel naar Vlieland, geschoten op een mistige grijze dag. Hierdoor lijken de palen in het niets te verdwijnen. De mist op strand gaf een mooie rustige, maar ook een beetje vreemde surrealistische sfeer. Dat heb ik versterkt door met mijn groothoeklens dicht op de palen te kruipen, waardoor de palen onder een vreemde hoek lijken te hellen. Afwerking in een selenium grijs-blauwe tint maakt het af.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres