Eerste sporen in de sneeuw

Eerste sporen in de sneeuw par l'artiste Suzan (Suus) Buskes

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Eerste sporen in de sneeuw

sur Suzan (Suus) Buskes

Eerste sporen in de sneeuw sur Suzan (Suus) Buskes

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 195308
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
95

Description

In het skigebied van Nauders kun je optimaal genieten van sporten in de natuur.Nauders gelegen in Tirol wordt omringd door imposante bergtoppen in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Op deze foto zijn de eerste skisporen in de sneeuw nog zichtbaar.

Cette œuvre est offerte par Suzan (Suus) Buskes

Suzan (Suus) Buskes photo de profilFotograferen is meer dan alleen de automatisch piloot gebruiken op je toestel. Dit heb ik zelf mogen ervaren in september 2014 toen ik de basiscursus fotografie ben gaan volgen. Nu een half jaar later na het afronden van de vervolgcursus, mis ik het fotograferen en de opdrachten enorm. Nu hoop ik op deze wijze als hobbyfotograaf me zelf te blijven uitdagen om te blijven fotograferen en verder te ontwikkelen. Ik ben de wereld met andere ogen gaan bekijken en zie dingen die ik voorheen nooit zou hebben waargenomen. Laten we dus onze passie delen! Ik als maker, jij als koper van jouw droombeeld

Voir ses oeuvres