Eenzaam op het Aeckingerzand

Eenzaam op het Aeckingerzand par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Eenzaam op het Aeckingerzand

sur robert wierenga

Eenzaam op het Aeckingerzand sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 55280
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Deze mooie solitaire boom staat op de zandverstuiving Aeckingerzand, een prachtige plek op het grensgebied van Friesland en Drenthe. Het is een van de weinige verstuivingsgebieden die Nederland nog rijk is, en je kunt er prachtig wandelen en in de winter bijvoorbeeld ook langlaufen! Er staan een aantal fraaie vrijstaande bomen, waaronder dit afrikaans aandoende exemplaar. Voor deze opname heb ik gewacht tot de zon onder de horizon verdwenen was. Hierdoor wordt de mooie wolkenlucht prachtig uitgelicht door het rozerode licht en verschijnt de boom in silhouet.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres