Dreigend & duurzaam

Dreigend & duurzaam par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Dreigend & duurzaam sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 52037
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Deze opname heb ik in Noord-Groningen gemaakt, op een mooie dag met felle regen- en zelfs hagelbuien. Tussendoor scheen telkens kortdurend de zon. Ik heb deze windturbine in dat felle tegenlicht gefotografeerd. Hierdoor ontstaan sterke contrasten in de lucht en is ook de molen mooi in silhouet vastgelegd. Om de sfeer te versterken heb ik het beeld naar zwart-wit omgezet. Ik vond de dreigende sfeer die erdoor ontstond wel bij de eenzame grote molen passen.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres