Diamonds are Forever

Diamonds are Forever par l'artiste Cho Tang

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Diamonds are Forever sur Cho Tang

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 55887
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
112

Description

Een iconisch gezicht van Hong Kong, geschoten vanaf Victoria Peak, met in beeld het constant veranderend aanzicht van Kowloon en Hong Kong Island. Deze foto is genomen door Cho Tang.

Fine Art Fotografie: http://www.chopen.nl/
Commercieel Fotografie: http://www.chotang.nl/

En savoir plus sur Cho Tang

Cho Tang photo de profilIn slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Voir ses oeuvres