De vuurduin

De vuurduin par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

De vuurduin

sur robert wierenga

De vuurduin sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 55235
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

De vuurtoren van Vlieland heet officieel De Vuurduin staat op het hoogste duin van het eiland, het vuurboetsduin. In de volksmond wordt het baken ook wel "De Rode Kabouter" genoemd. Die rode kleur zie je op deze opname echter niet terug. Deze foto is genomen op een hele zonnige dag. Ik heb daarna het beeld omgezet naar zwart-wit met een hoog contrast.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres