De reiger en de Helper

De reiger en de Helper par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

De reiger en de Helper

sur robert wierenga

De reiger en de Helper sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 51924
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Windmolen "De Helper" aan het Paterswoldse meer is een locatie waar ik regelmatig te vinden ben om rond zonsondergang te fotograferen. Het is dicht bij mijn eigen huis, en de zon gaat mooi achter het meer onder, en dat geeft vaak mooi licht. Op deze avond had ik geluk. Het had de hele dag geregend, maar vlak voor zonsondergang trokken de wolken weg. Achter de molen kun je ze nog net zien. Hierdoor had het warme licht van de ondergaande zon alle ruimte om door een schoon geregende lucht vol op de molen en steiger te knallen. De wind ging bijna liggen, waardoor het water mooi kalm werd, zodat de molen mooi in het spiegelende water reflecteerde. Als kersje op de taart ging een mooie reiger vlak voor mijn neus zijn avondtoilet zitten doen. Soms zitten deze mooie dieren ook seconden lang stil, precies lang genoeg voor mij om af te drukken voor deze foto.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres